Als loopbaancoach luister ik naar jou


Jij doet jouw verhaal

Vervolgens help ik je op een gestructureerde manier naar jezelf te kijken; naar de situatie waarin je je bevindt en hoe je daarin terecht bent gekomen. Door dit helder te krijgen, kun je zelf de touwtjes weer in handen nemen. Zo laat je je niet meer leiden door onzekerheid, door korte termijndenken of door de arbeidsmarkt.

In onze gesprekken herontdek je je dromen, je passies en je talenten. Wij werken samen om te (her)ontdekken wat jij het liefste doet en waar je goed in bent. Jouw vaardigheden, jouw kwaliteiten.
Dan is het tijd om zelf de teugels in handen te nemen. Je gaat kijken of je zelf de regie over je situatie (werk of privé) kan nemen. Misschien moet je wel over bepaalde blokkades heenstappen, of een baan vinden die beter bij je past. Hoe dan ook gaat het erom dat het leven je niet meer overkomt, maar dat je met bewuste keuzes en doordacht gestelde doelen het leven aangaat. Je wordt effectiever en gaat staan voor je keuzes. Je krijgt al snel hernieuwde energie en zegt: Kom maar op!

Waarom ben ik coach

Na mijn studie Engels en Internationale Betrekkingen heb ik op heel diverse plekken en in totaal verschillende soorten bedrijven en culturen gewerkt. Wat mij telkens weer opviel is dat ik er het meeste plezier aan beleef om met mensen te praten en ze te bevragen over wat ze beweegt. Wat is het verhaal, wie is de mens achter dat verhaal? Wat zijn de beslissingen die ze nemen en hoe zijn ze daartoe gekomen? Deze interesse in mensen en hun verhaal wordt gekenmerkt door nieuwsgierigheid en empathie. Dit bracht mij ertoe om de HBO opleiding tot Loopbaan Coach te volgen, zodat ik van die interesse en voorliefde mijn vak kon maken.

WerkwijzeVoor wie

Ik bied trajecten aan voor individuen en ook op maat gemaakte coachings programma's voor bedrijven.


De klik

Eerst onderzoeken we tijdens een vrijblijvend oriënterend gesprek of er een klik is tussen ons. Heb je vertrouwen in mij, dan kijken we naar je hulpvraag en gaan we aan de slag. Ik hanteer geen vast programma, maar doorloop wel een aantal duidelijke stappen om verder te komen: het analyseren van wie je bent, wat je weet, wat je kunt en wat je zou kunnen ontwikkelen!
Maar - het blijft maatwerk:
ieder mens is uniek en verdient een persoonlijke aanpak!

Mocht er geen klik zijn tussen ons dan verwijs ik je graag door naar een andere coach. Zo kom jij beter tot je recht en tot je bestemming!

Down-to-earth

Je zult merken dat ik een nuchtere benadering heb. Ik ben concreet, praktisch en down-to-earth. Geen zweverij. Koffie aan de keukentafel en dan een goed gesprek.

Je bent van harte welkom voor een individueel traject.

Bedrijfsprogramma

Graag kom ik bij organisaties langs om ‚in-house’ trajecten te begeleiden. Maar ik verzorg ook spreekuren op kantoor, waar werknemers desgewenst binnen kunnen lopen voor een 'snelle' vraag of om kennis te maken.

Ik kan zowel in het Nederlands als in het Engels coachen.